Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Provenind din dealurile Romagnei prin recoltare manuală și mecanică,
strugurii sunt desciorcinați și presați, urmați de fermentare
la 16-19°C în rezervoare de 200-600 hl timp de 8 zile. Vinul este apoi
depozitat în rezervoare de oțel inoxidabil timp de 0-6 luni înainte de a fi îmbuteliat.
NOTE DE DEGUSTARE
Cu o culoare palidă de lămâie, acest vin are un buchet delicat și aromat
cu note de pâine, portocale și lămâi. Tipic aromat pe
gust, delicat, fin, cu un final proaspăt și plăcut.
ASOCIERI GASTRONOMICE
Acest vin se potrivește perfect cu fructe de mare, salate de pui și paste pe bază de pește
sau cremoase.
Tipul strugurilor: Trebbiano 100%
Alcoolemie: 11%
Zona de cultivare: Emilia Romagna
strugurii sunt desciorcinați și presați, urmați de fermentare
la 16-19°C în rezervoare de 200-600 hl timp de 8 zile. Vinul este apoi
depozitat în rezervoare de oțel inoxidabil timp de 0-6 luni înainte de a fi îmbuteliat.
NOTE DE DEGUSTARE
Cu o culoare palidă de lămâie, acest vin are un buchet delicat și aromat
cu note de pâine, portocale și lămâi. Tipic aromat pe
gust, delicat, fin, cu un final proaspăt și plăcut.
ASOCIERI GASTRONOMICE
Acest vin se potrivește perfect cu fructe de mare, salate de pui și paste pe bază de pește
sau cremoase.
Tipul strugurilor: Trebbiano 100%
Alcoolemie: 11%
Zona de cultivare: Emilia Romagna