Mai Multe Vizualizări
                                                                                              
                                Descriere                            
                            
                                            
                                                                                                                            
                                Informaţii                            
                            
                                
						
				
																																																																																
			
						                                                            
                                                                                                                          
                                Informaţii adiţionale                            
                            
                                                
                                                                
                                                                                                                                                        
                            
                                                                
                            
                            
                        
                                    
                    
            Produs si imbuteliat in Italia de "Colesel Spumanti Valdobbiadene"
Culoare alb-galbui stralucitor. Perlaj fin si persistent. Spuma cremoasa. Parfum delicat initial floral, iar mai apoi note fructate de mar verde si para. Gust catifelat plin cu retrogust intens de fructe.
A se pastra intr-un loc aerisit si racoros intotdeauna in pozitie verticala.
Temperatura de servire intre 2 si 5 grade celsius.
Produs prin metoda de "soft press" din struguri culesi 100% manual din viile Santo Stefano, Costa, Teva, Colle.
Compozitie: alcool 11.5%, aciditate 6g/L, zahar rezidual 20g/L.
                                                                Culoare alb-galbui stralucitor. Perlaj fin si persistent. Spuma cremoasa. Parfum delicat initial floral, iar mai apoi note fructate de mar verde si para. Gust catifelat plin cu retrogust intens de fructe.
A se pastra intr-un loc aerisit si racoros intotdeauna in pozitie verticala.
Temperatura de servire intre 2 si 5 grade celsius.
Produs prin metoda de "soft press" din struguri culesi 100% manual din viile Santo Stefano, Costa, Teva, Colle.
Compozitie: alcool 11.5%, aciditate 6g/L, zahar rezidual 20g/L.
 
                     
                            						