Mai Multe Vizualizări
                                                                                              
                                Descriere                            
                            
                                            
                                                                                                                            
                                Informaţii                            
                            
                                
						
				
																																																																																
			
						                                                            
                                                                                                                          
                                Informaţii adiţionale                            
                            
                                                
                                                                
                                                                                                                                                        
                            
                                                                
                            
                            
                        
                                    
                    
            Zona de origine: Belluno
Varietate: Pavana
Perioada de recoltare: 10-20 octombrie
Randament maxim la hectar: 100 chintale
Prima fermentație: fermentație la temperatură controlată în rezervor de oțel
Maturare: 1-2 luni
Metoda de vinificare spumante: Refermentarea în rezervoare mari, presurizate (Metoda Charmat/Martinotti)
Caracteristici analitice:
Zahar rezidual: 9 g/l
Alcool: 11,5% Vol.
Aciditate: 7 g/l
Temperatura de servire: 4/5°C
                                                                Varietate: Pavana
Perioada de recoltare: 10-20 octombrie
Randament maxim la hectar: 100 chintale
Prima fermentație: fermentație la temperatură controlată în rezervor de oțel
Maturare: 1-2 luni
Metoda de vinificare spumante: Refermentarea în rezervoare mari, presurizate (Metoda Charmat/Martinotti)
Caracteristici analitice:
Zahar rezidual: 9 g/l
Alcool: 11,5% Vol.
Aciditate: 7 g/l
Temperatura de servire: 4/5°C
 
                     
                            						