Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Zona de origine: Belluno
Varietate: Pavana
Perioada de recoltare: 10-20 octombrie
Randament maxim la hectar: 100 chintale
Prima fermentație: fermentație la temperatură controlată în rezervor de oțel
Maturare: 1-2 luni
Metoda de vinificare spumante: Refermentarea în rezervoare mari, presurizate (Metoda Charmat/Martinotti)
Caracteristici analitice:
Zahar rezidual: 9 g/l
Alcool: 11,5% Vol.
Aciditate: 7 g/l
Temperatura de servire: 4/5°C
Varietate: Pavana
Perioada de recoltare: 10-20 octombrie
Randament maxim la hectar: 100 chintale
Prima fermentație: fermentație la temperatură controlată în rezervor de oțel
Maturare: 1-2 luni
Metoda de vinificare spumante: Refermentarea în rezervoare mari, presurizate (Metoda Charmat/Martinotti)
Caracteristici analitice:
Zahar rezidual: 9 g/l
Alcool: 11,5% Vol.
Aciditate: 7 g/l
Temperatura de servire: 4/5°C