Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Produs si imbuteliat in Italia de "Colesel Spumanti Valdobbiadene"
Culoare alb-galbui stralucitor. Perlaj fin si persistent. Spuma in abundenta. Parfum fructat. Gust sec.
A se pastra intr-un loc aerisit si racoros intotdeauna in pozitie verticala.
Temperatura de servire intre 4 si 6 grade celsius.
Produs prin metoda de "soft press" din struguri Glera crescuti pe vie de tip Sylvoz, culesi mecanic si manual.
Compozitie: alcool 11.5%, aciditate 5g/L, zahar rezidual 11g/L.
Culoare alb-galbui stralucitor. Perlaj fin si persistent. Spuma in abundenta. Parfum fructat. Gust sec.
A se pastra intr-un loc aerisit si racoros intotdeauna in pozitie verticala.
Temperatura de servire intre 4 si 6 grade celsius.
Produs prin metoda de "soft press" din struguri Glera crescuti pe vie de tip Sylvoz, culesi mecanic si manual.
Compozitie: alcool 11.5%, aciditate 5g/L, zahar rezidual 11g/L.