Mai Multe Vizualizări
                                                                                              
                                Descriere                            
                            
                                            
                                                                                                                            
                                Informaţii                            
                            
                                
						
				
																																																																																
			
						                                                            
                                                                                                                          
                                Informaţii adiţionale                            
                            
                                                
                                                                
                                                                                                                                                        
                            
                                                                
                            
                            
                        
                                    
                    
            Un vin de culoare roșu rubiniu foarte intens, cu arome puternice de fructe de pădure (afine și mure) amestecate cu note de vanilie prăjită și note picante (cuișoare). Gustul evidențiază armonia sa perfectă datorită
prezenţei unei cantităţi substanţiale de taninuri moi, care îi conferă un aspect catifelat, textură, o senzație de plenitudine în gura si echilibru perfect.
Odată ce fermentația a fost finalizata,vinul se lasă la învechire pana la 6 luni in butoaie mici de stejar slavon.
Alc: 13,50 %
Aciditate: 4,8 g/l
Zahar rezidual: 1,5 g/l
Sugestii de servire: alaturi de carne grill si branza maturata.
        
                                                                prezenţei unei cantităţi substanţiale de taninuri moi, care îi conferă un aspect catifelat, textură, o senzație de plenitudine în gura si echilibru perfect.
Odată ce fermentația a fost finalizata,vinul se lasă la învechire pana la 6 luni in butoaie mici de stejar slavon.
Alc: 13,50 %
Aciditate: 4,8 g/l
Zahar rezidual: 1,5 g/l
Sugestii de servire: alaturi de carne grill si branza maturata.
 
                     
                            						