Mai Multe Vizualizări
                                                                                              
                                Descriere                            
                            
                                            
                                                                                                                            
                                Informaţii                            
                            
                                
						
				
																																																																																
			
						                                                            
                                                                                                                          
                                Informaţii adiţionale                            
                            
                                                
                                                                
                                                                                                                                                        
                            
                                                                
                            
                            
                        
                                    
                    
            Complex, esențial
Dedicat celor mai atenți cunoscători, este un vintage cu doza zero care, prin asociere cu mancarea, pune în valoare primele feluri complexe și/sau paste proaspete umplute, feluri principale de pește la abur, preparate din carne și brânzeturi, chiar și cele maturate.
70% Chardonnay si 30% Pinot Noir
Invechire in sticla minim 5 ani.
Zahar rezidual 0g/L
        
                                                                Dedicat celor mai atenți cunoscători, este un vintage cu doza zero care, prin asociere cu mancarea, pune în valoare primele feluri complexe și/sau paste proaspete umplute, feluri principale de pește la abur, preparate din carne și brânzeturi, chiar și cele maturate.
70% Chardonnay si 30% Pinot Noir
Invechire in sticla minim 5 ani.
Zahar rezidual 0g/L
 
                     
                            						