Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Acest vin este rezultatul unui deceniu de cercetare si studii agronomice, iar calitatea lui incepe cu gestionarea atenta a podgoriei, densitatea corecta a plantatiei,
rarirea si selectia atenta a celor mai buni ciorchini de struguri. Strugurii sunt lăsați să se usuce în camere
numite „Fruttai”, dotate cu deschideri mari sau ferestre spre a
permite circulația liberă a aerului, ceea ce este vital pentru a evita riscul apariției mucegaiului și putrezirii.
Are o culoare rosu-inchis granat intens.
Prezinta arome de cirese condimentate care se îmbină cu note de cacao, lemn dulce, și mușchi.
Poate fi asociat excelent alaturi de carnea de vanat.
Temperatura de servire: 18-20°C.
Gradatie alcoolica: 15.50%
Aciditate totala: 5.50 g/l
Zahar rezidual: 4.00 g/l
rarirea si selectia atenta a celor mai buni ciorchini de struguri. Strugurii sunt lăsați să se usuce în camere
numite „Fruttai”, dotate cu deschideri mari sau ferestre spre a
permite circulația liberă a aerului, ceea ce este vital pentru a evita riscul apariției mucegaiului și putrezirii.
Are o culoare rosu-inchis granat intens.
Prezinta arome de cirese condimentate care se îmbină cu note de cacao, lemn dulce, și mușchi.
Poate fi asociat excelent alaturi de carnea de vanat.
Temperatura de servire: 18-20°C.
Gradatie alcoolica: 15.50%
Aciditate totala: 5.50 g/l
Zahar rezidual: 4.00 g/l